Groundscore
Business / Food and Related Products

Vaporlinq producten

Nederland kent sinds kort weer een nieuw e-sigaretten merk: Vaporlinq. Deze aanbieder richt zich zowel op beginnende als meer ervaren e-rokers. Het is een 100% Nederlands merk en klanten kunnen bij hen terecht voor zowel hardware (daarmee bedoelen we de e-sigaretten) als voor e-liquids. Beiden zijn in Nederland ontwikkeld en tevens geproduceerd. Vaporlinq spreek je uit als ‘Vaporlink’ en het merk staat voor innovatie, perfectie en kwaliteit. Bij Vaporlinq spreken ze niet over dampen maar over ‘vapen’.

 

Vapen met Vaporlinq

Uiteraard is het nog altijd het meest gezond om niet te roken en ook niet te vapen. Vapen is het inhaleren van de damp van een e-sigaret. Maar als je dan toch een keuze moet maken tussen het roken van een echte sigaret of vapen met een Vaporlinq e-sigaret dan is de keuze wat ons betreft snel gemaakt. Elektrisch roken is gewoonweg vele malen minder ongezond dan het roken van tabaksproducten. Het is eventjes wennen maar al gauw ben je overtuigd van het gemak van vapen en ga je de smaak steeds meer waarderen.

 

VaporLinQ vaporizers en e-liquids

De vaporizers (zo noemt Vaporinq haar elektronische sigaretten) hebben een lange levensduur. Zelf kan je het tankje bijvullen met een e-liquid en de batterij is oplaadbaar. Je hoeft dus alleen maar de vaporizer eenmalig aan te schaffen en zo nu en dan moet je de coil vervangen. Een coil is een verdampingselement en deze zorgt ervoor dat de e-liquid verhit wordt. In totaal bespaar meer dan de helft aan kosten als je overstapt op elektrisch roken!

 

Veel keuze uit e-liquids

Vaporlinq heeft zelf een zeer complete lijn e-liquids opgezet. Deze zijn in Nederland geproduceerd. Ze voldoen aan strenge normen die vandaag de dag moeten gelden. Voor iedereen is er wel een goede smaak beschikbaar die bevalt. Alle liquids worden door Vaporlinq met farmaceutische ingrediënten geproduceerd. Smooth Tobacco, Pure Menthol en Tasty Fruit Mint zijn bijvoorbeeld smaken die zeer gewaardeerd worden door gebruikers. Met alle liquids is het eenvoudig om flinke wolken met dam te blazen en ze zorgen voor een flinke gier.