Groundscore
Image default
Travel

Glamping aan zee

Het idee van kamperen roept verschillende reacties op. De een wordt dolgelukkig van het idee lekker buiten te zijn, eenvoudig te koken en allerlei leuke dingen te doen. De ander schrikt van het idee in te moeten leveren aan comfort en heeft nachtmerries over regenbuien, natte kleding en beestjes in de thee.

Tegenwoordig is kamperen echter heel anders dan een jaar of twintig geleden. Tegenwoordig kun je ook kamperen in kant-en-klare luxe kampeeraccommodaties. Bijvoorbeeld een safaritent, met echte bedden en een eigen keuken, een lodge of zelfs een klein en eenvoudig huisje. Glamping (glamorous camping) noemen we dat.

Net zo veelzijdig als de accommodaties waarin je van glamping kunt genieten is het aanbod van vakantieparken waar je glamping kunt beleven. Neem een verblijf aan de kust. Was voorheen uitzicht op zee voorbehouden aan rijke mensen met een eigen vakantiehuisje, met glamping kan iedereen een vakantie aan zee beleven.

Hoe geweldig is dat? In de ochtend eerst een duik in de branding en daarna lekker ontbijten met je tenen in het zand, overdag genieten van zon en zee, en `s avonds een vrij uitzicht op de ondergaande zon.

Je kunt bijna overal aan onze kust genieten van glamping aan zee in Nederland. Van Callantsoog (NH) tot Tholen (Z). En het mooiste van alles: het aanbod glamping aan zee in Nederland blijft groeien!

Bezoek onze site, ga op ontdekkingsreis door de mogelijkheden en boek een heerlijke korte break, een lang weekend of de zomervakantie. Het duurt niet lang, of je zingt uit volle borst: „Wij gaan glamping; glamping aan zee!“