Groundscore
Image default
Business / Food and Related Products

Bouwwaterputten

Bouwwaterputten kopen voor scherpe prijzen

Bouwwaterputten zijn uiteraard van belang in de bouw. Met een bouwwaterput, ook wel een watermeterput genoemd, heb je altijd en overal beschikking over schoon en voldoende water. Maar als je een of meer bouwwaterputten aanschaft, dienen deze natuurlijk wel van een perfecte kwaliteit te zijn en goed te werken. Zo moet de kraan (of kranen)in de put altijd werken en is het ook van belang dat de bouwwaterput goed en veilig afgesloten kan worden, zodat onbevoegden of onverlaten niet bij het water kunnen. En ten slotte wil je als aannemer of voorman natuurlijk alleen werken met waterbouwputten die lang meegaan en tegen een stootje kunnen.

Koop online uitstekende en betaalbare bouwwaterputten
Een goede combinatie van scherpe prijzen en bewezen kwaliteit is het aanbod watermeterputten van de Aannemers Inkoop Centrale (AIC). Op de website heb je de keuze uit meerdere uitstekende bouwwaterputten van thermisch verzinkt staal. Populair is de XXL-variant met maten van 210 cm x 110 cm x 110 cm. Deze XXL-uitvoering is gemaakt van robuust en vuur verzinkt plaatstaal, heeft een uitklapbare deksel en is aantrekkelijk geprijsd. Mocht je daarentegen liever een wat kleinere bouwwaterput aanschaffen? Dan is de iets kleinere uitvoering, eveneens van verzinkt plaatstaal, met de maten 89 cm x 89 cm x 63 cm, een goede optie!

Bekijk de waterputten van AIC
Bezoek nu de webshop www.aic.nl en laat je verrassen door de mogelijkheden op het gebied van bouwwaterputten. Met enkele klikken op de knop is jouw favoriete watermeterput in de gewenste oplage snel en voordelig besteld. Graag tot ziens in onze showroom of in onze webshop!