Groundscore
Image default
Business / Food and Related Products

Industriele eiken meubels op maat

Bij Taffe industiele tafels kunt u eiken meubels of industiele tafels geheel op maat laten maken. Voor een industriele tafel of eiken tafel kunt u bij ons terecht. Wij hebben een divers aanbod van eiken tafels en wagontafels met gietijzeren of stalen onderstel. Omdat bij taffe industriele tafels alle tafels geheel met de hand in eigen werkplek wordt vervaardigd kunnen alle tafelmodellen in de onlinewebshop geheel op maat worden aangeboden. Naast dat de eiken tafels op maat worden gemaakt is er ook een diverst aanbod van verschillende soorten houten tafelbladen en er is daarnaast ook nog een aanbod in verschillende soorten afwerkingen van het hout. Zo worden de wagonplanlen geborsteld of geschaafd. Bij de geborstelde versie worden alleen de planken geborsteld er blijft de donkere tint van he ode hout behouden. Bij de geschaafde wonagplanken waorden de planken over de schaafbank gehaald wat voor een mooie lichte tint naast de donkere delen van het hout geeft.

Eiken tafel

Bij de eiken tafels kan er gekozen worden voor donker eiken, licht eken, gerookt eiken of zwart eiken. In alle gevallen worden de eiken houten tafels behandeld tegen het vocht en zijn gemakkelijk af te nemen. Naast deze keuzes kan er ook gekozen worden voor de wagonplanken, bij de wagonplanken kan er gekozen worden voorde geschaafde versie of geborstelde versie Naast deze keuzes kan er ook gekozen worden voor de wagonplanken, bij de wagonplanken kan er gekozen worden voorde geschaafde versie of geborstelde versie. Bij de industriele tafel met gietijzeren tafelpoot kan er gekozen worden voor drie verschillende soorten gietijzeren onderstellen en ierbij kan ook gekozen worden voor bijvoorbeeld een wagonplanken tafelblad. Is een zeer divers aanbod van verschillende soorten keuzen van een industiele tafel op maar, in hoogte verstelbare tafel, een tafel met een gietijzeren onderstel of een eiken kloostertafel.Bij alle bestellingen wordt er gekeken naar de wensen van de klant en naar de mogelijkheden om de tafel naar wens te maken. Al onze industriele tafels worden gemaakt met het idee zeer lang mee te gaan. Kortom een tafel waaraan geleefd mag worden.

 

Naast ons aanbod van de eiken tafes met ijzeren onderstel kan er ook gekozen worden voor eiken tafels met een gietijzeren onderstel of kloostertafels. De kloostertafels zijn geheel naar eigen ontwerp gemaakt en met de hand vervaardigd naar de wensen van de klant. Ook bij de massief eiken tafels kan er voor verschillende soorten afwerkingen worden gekozen. Kortom voor uw tafel naar wens moet u bij taffe industriele tafels zeker eens een kijkje nemen op de website.

 

 

http://www.taffe.nl