Groundscore
Image default
Business / Food and Related Products

SAM Design in Haarlem

 

SAM Design is een online design bureau dat voor u een nieuwe website in elkaar kan zetten. Moderne websites hebben een heel aantal eisen en een modern webdesign bureau moet deze allemaal voor u regelen. Hier onder bespreken we de procedure van het laten maken van een website bij SAM Design.

 

Binnenkomen bij SAM Design

Bij binnenkomst bij SAM Design kan men direct met een webdesigner om tafel zitten. De klant en de webdesigner bespreken wat de nieuwe website allemaal moet kunnen. Is de klant op zoek naar een bepaald kleurenschema of is alles open voor interpretatie? Nadat de klant al haar wensen heeft aangegeven kan de webdesigner een offerte opstellen.

 

De concepten van elke pagina

Als de offerte door de klant is goedgekeurd kan de webdesigner aan de slag met het maken van conceptversies voor elk soort pagina. Een website is namelijk opgedeeld in verschillende ‘levels’. Voor elk van deze levels wordt een concept gemaakt en alle concepten worden naar de klant opgestuurd. De klant kan nu kritiek geven en de conceptversies worden wat heen en weer gestuurd tot beide partijen tevreden zijn.

 

Het invullen van de website

Wanneer de conceptversies eenmaal zijn goedgekeurd kan de webdesigner aan de slag met het invullen van de website. Hier zijn vaak stukken tekst en afbeeldingen voor nodig, en deze kunnen door de klant zelf aangeleverd worden maar een andere mogelijkheid is dat de klant dit door het webdesign bureau laat doen. Dit gebeurt dan vaak door een marketeer.

 

De website lanceren

Een website is pas online te vinden wanneer de website ‘live’ is. Hiervoor moet eerst de gehele website ingevuld zijn en moeten beide partijen tevreden zijn met de website. Vanaf het moment dat de website gelanceerd wordt is hij online te vinden. Heeft u nog vragen over beheer? Dan kan u natuurlijk altijd terecht bij uw webdesign bureau.