Groundscore
0

Overstappen naar een e-sigaret met e-liquid

Net zoals rokers zo hun voorkeur hebben voor een bepaald merk sigaret of shag, zo hebben ook e-rokers hun eigen favoriete e-liquid merk of smaak. In de webshop Damp-e.nl bijvoorbeeld heb je de keuze uit ontelbaar veel merken en smaken e-liquids. Natuurlijk kan je ook meerdere smaken met elkaar mengen en op die manier je eigen, persoonlijke smaak creëren.

 

Welke stoffen zitten er in e-liquids?

Fabrikanten gebruiken voor hun e-liquids een aantal stoffen. De belangrijkste stoffen zijn PG en VG. PG staat voor propyleen glycol en deze stof zorgt voor de welbekende ‘throathit’. Dat is het gevoel dat rokers ook in de keel en longen krijgen wanneer ze rook inhaleren. VG is plantaardige glycerine en bepaald mede hoeveel damp er geproduceerd wordt. Naast deze stoffen worden er ook stofjes gebruikt die de e-liquid een smaakje geven en natuurlijk wordt er nicotine toegevoegd aan de vloeistof. Maar er zijn ook nicotinevrije liquids op de markt.

 

Nicotineverslaving afbouwen met de e-sigaret

Elektrisch roken is een goede manier om je nicotineverslaving te bedwingen. Je kunt eenvoudig je nicotineverslaving afbouwen door geleidelijk aan te kiezen voor steeds lichtere e-liquids, of te wel e-liquids met een andere nicotinesterkte. Omdat er ook nicotinevrije e-liquids zijn kan je eventueel gewoon blijven dampen.

 

Goedkoop e-liquids kopen

Wil je goedkoop e-liquids kopen? Ga dan naar https://damp-e.nl/ omdat je daar altijd goedkoper uit bent. Ook zonder korting zijn ze de goedkoopste. Een bijkomend voordeel is dat wanneer je meer besteld, meer korting krijgt. Denk aan 6 halen 5 betalen bijvoorbeeld. Houdt ook de Facebook en Instagram pagina in de gaten voor de leueke aanbiedingen!