Groundscore
Image default
Business / Food and Related Products

Noyanland brengt de liefde voor de echte traditionele drank onder de aandacht

Vanuit Nederland brengt Noyanland echte Armeense wijn (rode en witte), brandy en wodka onder de aandacht van de echte liefhebbers. Wist jij bijvoorbeeld dat Armenië een land is waar al meer dan 6.000 jaar wijn gemaakt wordt? Ondanks die rijke geschiedenis is Armenië helaas nog een vrij onbekend wijnland. Zelfs onder de kenners en liefhebbers. Noyanland brengt daar graag verandering in. Via de webshop heb je een zeer uitgebreide keuze uit maar liefst 11 witte Armeense wijnen, 15 rode Armeense wijnen, 3 Armeense rosé wijnen. Maar ook 3 Armeense dessert wijnen, 5 Armeense fruitwijnen, 9 verschillende soorten Armeense Brandy’s en 6 Armeense Wodka’s. Al dan niet in een prachtige geschenkverpakking of set.  

Een stukje geschiedenis door Noyanland

Noyanland vertelt je graag wat van de eeuwenoude wij geschiedenis. Armenië ligt in de regio waar de wieg van de wijnbouw heeft gestaan. Noah daalde volgens de bijbel af van de berg Ararat, om een eerste druivenstok te planten. Deze berg ligt in hetzelfde gebied. Ruim 4000 jaar voordat wij onze jaartelling startten, werden daar al wijnen verbouwd. Ja, ook voor de handel. De door archeologen gevonden complexen vertellen ons dat er al duizenden jaren geleden wijnproductie plaatsvond. Wijnpersen en vergistingsvaten werden gevonden, samen met druivenpitten en twijgen van wijnstokken.

Noyanland laat je proeven

Noyanland beseft dat wijnen met een herkomst uit Armenië niet iets is waar je snel aan zult denken. Daarom hebben wij diverse proefpakketten voor je samengesteld. Wanneer je jezelf eerst nog wilt overtuigen van de kwalitatief hoogstaande dranken die Noyanland graag je aandacht voor vraagt, kun je kiezen uit vier proefdozen met een selectie van de mooiste wijnen, Brandy’s en/of wodka’s. Binnen de landen van Europa kun je al binnen twee dagen gaan proeven. We weten met zekerheid dat je versteld zult staan van de kwaliteit en de smaak van de wijnen, Brandy’s en wodka’s uit het vergeten wijnland Armenië. We weten zeker dat jij net als wij de liefde voor deze speciale dranken zult weten te waarderen. Kijk snel op de site, of neem gerust (telefonisch) contact op voor meer informatie.