Groundscore
Image default
Home and Garden

Eetkamerbank

Heb je net een eettafel besteld? Dan heb je veel vragen moeten beantwoorden, zoals hoeveel mensen eraan zullen eten, welke ander gebruik van de tafel gemaakt wordt en hoe groot de ruimte is. Ook heb je moeten beslissen welke tafel, in welke uitvoering, het beste in je interieur past.

Heb je die keuze eindelijk gemaakt? Dan moet je nog bepalen welke stoelen je erbij wilt. Staand eten is tenslotte minder ontspannen. Doe het eens anders en kies niet voor losse eetkamerstoelen, maar voor een eetkamerbank.

Hip, speels, leuk en gezellig

De eetkamerbank is een van de nieuwste woontrends. Het is ideaal wanneer je soms met meer en soms met minder mensen aan tafel wilt zitten. Met een klein beetje inschikken kun je op een eetkamerbank meer mensen aanschuiven.

Gebruik de eetkamerbank als vervanger van losse stoelen, of juist als aanvulling. Een eetkamer met aan de ene kant van de eettafel stoelen en aan de andere kant een bank ziet er erg leuk uit. Of wil je twee banken en een stoel aan de twee hoofdeinden van de tafel? Je kunt alle kanten op. Het is jouw eetkamer, dus jij bepaalt!

Eetkamerbank van Tafels99

Bij Tafels99.nl ben je niet alleen op de juiste plek voor een fijne eetkamertafel. Ook voor bijpassende stoelen en banken zit je bij ons goed. In onze webshop tref je een groot aantal eetkamerbanken die uit voorraad leverbaar zijn. Veel van deze eetkamerbanen zijn in onze eigen meubelatelier gemaakt van eikenhout van topkwaliteit. Wil je een eetkamerbank die net even anders is? Dan kunnen we misschien een eetkamerbank op maat voor je produceren.

Kom naar onze showroom in Zevenaar (aan de Kelvinstraat 16) en vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.