Groundscore
Image default
Business / Food and Related Products

Betaalbare koffiebar inclusief barista

Koffiebar op uw evenement

Wilt u een koffiebar huren op uw evenement? Kies dan voor Koffiebarhuren.nl! Wij snappen dat de ene koffie, de andere koffie niet is. Het bereiden van een perfecte, Italiaanse smaaksensatie is dan ook iets waar onze professionele baristi in getraind zijn. Geserveerd vanuit een sfeervolle koffiebar wordt ieder kopje koffie een waar kunstwerk voor uw gasten. Een koffiebar is geschikt voor vele uiteenlopende gelegenheden. Van bedrijfsevenementen tot familiefeesten; een kopje koffie gaat er bij uw gasten altijd wel in!

Wat kunt van onze koffiebars verwachten?

Met een koffiebar zit u altijd goed. Koffiebarhuren.nl biedt u keuze uit vele diverse koffiebars. Van een chique hoogglans bar tot een robuuste, steigerhouten koffiebar; wat uw wensen ook zijn, Koffiebarhuren.nl regelt het. Daarnaast komen de bars in vier verschillende afmetingen, van 1m x 0,90m tot 5,20m x 0,90. Wij bieden u overigens ook de mogelijkheid om de koffiebar volledig te personaliseren met uw logo. Wat kunt u verder van ons verwachten?

  • Luxe koffiebar voorzien van alle gemakken;
  • Diverse soorten koffie en heerlijke smaaksensaties;
  • Een professionele en gastvrije barista;
  • Disposable bekers (met logo) of chique porselein servies;
  • Alle benodigde materialen en ingrediënten;
  • Latte art in de melk koffies voor een extra beleving;
  • Unieke indruk maken? Huur onze koffiebus.

Koffiebarhuren.nl hanteert een zeer flexibele werkwijze. Dat betekent dat we altijd open staan voor uw eigen ideeën en wensen. Alles gebeurt bij ons in overleg en zo maken we er samen een onvergetelijk evenement van! Neem vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen bij Koffiebarhuren.nl

Wilt u uw gasten voorzien van een heerlijk kopje koffie? Kies er dan voor om een koffiebar te huren bij Koffiebarhuren.nl. Alles wat nodig is voor professionele koffie catering wordt door ons geheel verzorgd. Wij komen graag naar u toe, waar u ook bent. Onze mobiele koffiebars zijn immers op vrijwel iedere locatie te plaatsen. Het enige dat wij nodig hebben is een stroompunt en de rest regelen wij zelf. Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte! Koffiebarnederland.nl is uw professionele koffiecateraar door heel Nederland!

http://www.koffiebarhuren.nl/