Groundscore
Business / Food and Related Products

Witgoed reparatie service met hoge kwaliteit

Witgoed reparative service met hoge kwaliteit door : Whirlpool Wasmachine monteur Amsterdam.

kleuren uit het witte geabsorbeerd behalve groen, bij een rood voorwerp alle kleuren behalve rood.

 

Als we zuiver geel licht , bijvoorbeeld van een natriumlamp, op de rode biljartbal die op een groen biljartlaken ligt, laten vallen dan ziet het biljartlaken zwart en de rode bal ook. De witte biljartballen hebben een gele kleur vogens de SEMG wasmachine monteur Amsterdam.

 

Witgoed reparatie service met hoge kwaliteit:

De kleur die het voorwerp laat zien is afhankelijk van de lichtkleur van de lichtbron en van de kleur die het voorwerp heeft. Nu kan eenzelfde lichtkleur op verschillende manieren worden verkregen. Dit geld met met name voor fluorescentiebuizen. Buizen met eenzelfde lichtkleur en dus eenzelfde functie kleurtemperatuur kunnen de kleuren van voorwerpen weergeven.

 

Witgoed reparatie service met hoge kwaliteit:

Aan lichtbronnen wordt daarom een kleurweergave-index toegekend. Om de kleurweergave-index van een lichtbron te bepalen worden acht verschillende kleurmonsters vergeleken in het licht van zowel die lichtbron als van een standaard referentielichtbron.

 

Witgoed reparatie service met hoge kwaliteit:

Uit metingen en berekeningen volgt dan de kleurweergave-index . voor gloeilampen is deze uitstekend. fluorcentiebuizen kunnen kleurweergave-index tussen uitstekend en voldoende hebben. Op het begrip specifieke lichtstroom komen wij nog terug. 

 

Witgoed reparatie service met hoge kwaliteit:

Een checklist als deze voor koelkasten zou in feite bij ieder soort toestel kunnen worden opgesteld. bij een concrete aanschaffing  zal men de lijst naast het programma van eisen kunnen leggen en op die manier een rationele keuzen.

Het is een goede oefening zelf bij het einde van volgende hoofdstukken of paragrafen die zich daarvoor lenen op grond van de verkregen kennis checklisten samen te stellen.