Groundscore
Image default
Business / Food and Related Products

Koffiemasters: het adres voor de beste koffie van Nederland!

Bij Koffiemasters concentreren ze zich maar op één ding: absolute top koffies aanbieden tegen eerlijke prijzen. Dit realiseren zij met een scherp inkoopbeleid en een uiterst efficiënte bedrijfsvoering. Bij hun geen: fysieke winkels, dure vertegenwoordigers of deelnames aan koffie evenementen. Al deze besparingen hebben één groot voordeel: zij investeren dit in de koffie en daarmee in u.

De lekkerste koffies komen uit Veenendaal

U kunt 24 uur per dag op de website van Koffiemasters uw order plaatsen en binnen een dag heeft u de koffie in huis. Alle koffie die voor 21:00 uur wordt besteld bezorgen zij de volgende dag bij u thuis. Dit doen zij ook op zaterdag en in heel Nederland.

U heeft bij Koffiemasters de keus uit een rijk assortiment koffies. Er wordt geprobeerd om u een zo rijk mogelijk aanbod te geven. Daarom blijven zij op zoek gaan naar nog exclusievere koffies. Een uitgebreid team van koffie professionals is elke dag op zoek naar de mooiste koffies. Scoort een koffie hierbij niet uitmuntend? Dan nemen ze deze bij de Koffiemasters niet op in hun assortiment. Zo weet u zeker dat u altijd een goed koffie in handen heeft.

Waarom koffie bestellen bij de Koffiemasters?

Het probleem bij online koffie bestellen is dat u de koffie pas kunt proeven als u die thuis heeft mogen bereiden. Om deze reden hebben ze bij Koffiemasters de proefservice. Zo kunt u een koffie altijd eerst proberen. Twijfelt u tussen twee koffies? Hun klantenservice helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Samen met u komen ze zo tot de mooiste koffieprijs combinatie. Koffie bestellen wordt zo wel heel erg eenvoudig. En dat is nu precies wat u van Koffiemasters mag verwachten.

Koffie met een eigen etiket

Wanneer u opzoek bent naar een origineel relatiegeschenk, cadeau of eigen koffie dan heeft Koffiemasters voor u de perfecte oplossing: een koffie met een eigen etiket.

Van de branding van de koffie tot het laten bedrukken van de zak, zij hebben het gehele proces in eigen huis.

Heeft u zelf al een etiket ontworpen voor op de zak van uw koffie? Dan zorgen de Koffiemasters ervoor dat deze op de verpakking gedrukt wordt. Beschikt u nog niet over een ontwerp voor een etiket? Dat is dan geen probleem, de creativiteit van de ontwerpers is eindeloos en samen met u creëren zij het gewenste etiket.