Groundscore
Image default
Business / Food and Related Products

Heuvel Horeca: horeca groothandel

Heuvel Horeca is een horeca groothandel waar alle apparatuur en andere dingen te vinden zijn die nodig zijn in de horeca. Onze horeca groothandel kan voor waanzinnig veel industrieën apparatuur aanleveren, die van goede kwaliteit is, en voor een betere ervaring zorgt bij klanten. Heeft u een bar, of restaurant? Geen probleem! Onze horeca groothandel heeft allerlei verschillende soorten producten waar u geïnteresseerd in zal zijn! Daarnaast levert onze horeca groothandel ook aan de buffet en catering industrie. Bent u juist geïnteresseerd in welke producten onze horeca groothandel kan aanbieden? Wij hebben keukenapparatuur en artikelen, apparatuur voor koelen en vriezen, producten omtrent kleding en hygiëne, koffieautomaten en thee producten én we zijn zelfs aanbieders van meubilair en textiel!

Waarvoor naar deze horeca groothandel komen?

Bij onze horeca groothandel komt u vooral voor onze scherpe prijzen en klantgerichte service. U zult versteld staan van de showroom van onze horeca groothandel. In deze showroom kunt u allerlei producten van dichtbij bekijken, bijvoorbeeld kijken hoe zwaar een aantal van onze pannen in de hand liggen, of hoe fijn onze messen snijden. De showroom van onze horeca groothandel ligt in Veenendaal, waar u van harte welkom bent. Onder het genot van een kop koffie of thee kunt u alles met ons bespreken. Daarnaast kunt u bij onze horeca groothandel rekenen op deskundig advies en service. Onze horeca groothandel adviseert u graag op de beste oplossing voor uw probleem per telefoon of per mail. We beantwoorden alle vragen!

Kies voor kwaliteit

Bij onze horeca groothandel kiest u voor kwaliteit van de kwantiteit. Daarnaast is onze horeca groothandel expert op het gebied van terrasverwarming. Wilt u graag wat meer geïnformeerd worden over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van terrasverwarming? Bij onze horeca groothandel kunt u dan terecht! Bij een bezoek aan onze showroom of webwinkel kunt u al een aardig idee krijgen van de mogelijkheden. Bent u benieuwd naar wat deze horeca groothandel u te bieden heeft? Kom kijken op onze website naar de webwinkel, oriënteer uzelf alvast, en dan kunt u op afspraak naar onze showroom komen om het zeker te weten.