Groundscore
Image default
Business / Food and Related Products

Een mobiele cocktailbar huren op jouw feest?

Een mobiele cocktailbar huren op jouw feest?

Heb jij iets te vieren en wil jij daarbij een mobiele cocktailbar huren? Dan ben je bij Cocktailbar.nl aan het juiste adres.

Huur een mobiele cocktailbar en til jouw feest naar een hoger niveau!

Je gaat een feest organiseren, maar je wilt jouw gasten graag verrassen met meer dan fris, bier of een wijntje. Met behulp van onze mobiele cocktailbars en enthousiaste cocktailshakers verras jij jouw gasten met een lekker drankje. Hiermee tillen wij jouw evenement naar een hoger niveau en verhogen wij de algemene sfeer van jouw feest. Zo heeft Cocktailbar.nl verschillende bars beschikbaar, zodat er altijd een geschikt formaat en thema bij zit die voldoet aan jouw wensen. Uiteraard doen wij onze uiterste best om jouw bar er zo uitnodigend uit te laten zien. Mooi glaswerk en appetijtelijke garnituren zijn bij ons een standaard, en er is natuurlijk altijd ruimte voor meer!

Twijfel over welke mobiele cocktailbar je wilt huren? Wij helpen je graag!

Cocktailbar.nl beschikt over meer dan twintig mobiele cocktailbars. Zo is er altijd wel een cocktailbar die bij jouw evenement past. Wij helpen je met het uitzoeken van de best passende bar, van een steigerhouten bar of mooie hoogglans bar tot een industrieel uitziende bar. Trekt de bar zelf nog niet genoeg aandacht? Dan is er ook nog de mogelijkheid om een groot in Amerikaanse stijl bord bij te huren. Met dit bord weet je zeker dat jouw stand gezien gaat worden en dat jouw cocktails over de bar vliegen. Lijkt een mobiele cocktailbar huren jou wat? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.