Groundscore
Image default
Business / Food and Related Products

Een grootformaat printer van Repromat

Bent u op zoek naar een grootformaat printer? Dan bent u bij Repromat aan het goede adres! Wij zijn namelijk op het gebied van grootformaat print- en scanoplossingen dé specialist. Het is namelijk zo dat wij aan tal van bedrijven grootformaat printers leveren, en die bedrijven zitten in allerlei verschillende branches. Al meer dan 40 jaar staan wij bekend niet alleen als een deskundige, maar ook ervaren full-service leverancier. Wij denken in totaaloplossingen voor uw problemen, en dat merkt u bij onze klantenservice. Wij zijn er voor alles van software tot hardware, van service tot supplies. Het kan natuurlijk zo zijn dat u al een printer heeft staan. Geen zorgen, die kunt u gewoon bij ons inruilen!

Grootformaat printer: de HP DesignJet T520 24” A1

De HP DesignJet T520 24” A1 is één van onze grootformaat printers, waar ontzettend veel mee mogelijk is. U krijgt met deze printer allerlei nieuwe zakelijke mogelijkheden. Investeer in deze handige printer die in grootformaat A1 snel, nauwkeurig en betrouwbaar kan afdrukken. Daarnaast is er nog een voordeel te genieten bij deze printer, u kunt namelijk met deze veelzijdige ePrinter vrijwel overal werken en printen tegelijkertijd!

De HP DesignJet T120 A1

Ook deze printer is uiterst geschikt om van alles en nog wat mee te kunnen doen. Het is compact, makkelijk te gebruiken en heeft ook een Wi-Fi features waarmee u verbinding heeft met het Internet. Hiermee kunt u letterlijk overal met een laptop, iOS-apparaat of Android verbinding maken met de printer, en meeprinten. Deze printer biedt gewoonweg meer voor uw geld, kies voor deze!

De HP DesignJet Z6800 60

Soms lijkt het alsof de namen van deze printers helemaal nergens op slaan, maar we kunnen u verzekeren dat er bij HP een systeem achter zit, wij weten echter niet hoe het precies werkt. Met dit printsysteem kan u snel printen dan ooit tevoren, het is de snelste 60” productieprinter die u op de huidige markt zal kunnen vinden. Deze printer is in staat om prachtige kleuren en zwart-wit afdrukken te maken, op veel verschillende soorten materialen.