Groundscore
Image default
Business

De verschillende smaken voor in je e-sigaret

Dat een e-sigaret erg verschilt van de reguliere sigaret zul je waarschijnlijk wel weten. Waar je een reguliere sigaret direct na gebruik weggooit, kun je van de e-sigaret veel langer en vaker gebruik maken. Daar tegenover staat dan natuurlijk wel dat je e-sigaret ook onderhoud en reiniging vereist, het blijft immers een apparaat en gebruiksartikel. Je onderhoudt je koffiezetapparaat ook en je wast de koffiekan ook af na gebruik. Een ander belangrijk verschil met de reguliere sigaret is de smaak, die wordt toegevoegd door de e-liquid. De e-liquid is de vloeistof die verdampt wordt en die je uiteindelijk inhaleert en uitblaast. Lees er in deze blog meer over!

Het aanbod aan smaken

Op dit moment is er nog een erg uitgebreid aanbod aan verschillende smaken voor in je e-sigaret. Van fruitsmaken en mentholsmaken tot aan tabakssmaak. Die tabakssmaak zal er nog wel even blijven, maar de fruit- en mentholsmaken zullen op korte termijn verboden worden. Staatssecretaris Paul Blokhuis wil hiermee het risico op verslaving inperken. De smaakjes zijn immers aantrekkelijk en hebben daardoor mogelijk een aanzuigende werking op jongeren. Het is nog niet bekend wanneer het verbod precies ingaat. Wel is al bekend dat er in 2022 net als bij gewone sigaretten geen logo’s of plaatjes op de verpakkingen komen te staan. Ook is niet bekend of er een aanpassing gaat zijn die van invloed is op het nicotinegehalte in e-liquids. Je kunt nu namelijk zelf bepalen hoeveel nicotine je in je e-liquid wil. Deze mogelijkheid wordt onder andere gebruikt door mensen die willen stoppen of minderen met roken. Ze kunnen zo namelijk stap voor stap iets minder nicotine in hun e-liquid gebruiken.

Je e-liquids online bestellen 

Nu kun je dus nog gewoon alle smaken bestellen, ook de zoete smaakjes. Die kun je bestellen bij webshops als Eliquidmania. Het aanbod aan e-liquids van Eliquidmania is dus voorlopig nog erg uitgebreid. In de webshop van Eliquidmania kun je rustig rondkijken tussen alle verschillende smaken die ze aanbieden en je kunt er ook terecht voor andere benodigdheden voor je e-smoker. Ook met vragen kun je in deze webshop terecht.

https://www.eliquidmania.nl/