Groundscore
Business / Food and Related Products

Aanwezigheidsregistratie vleessector

Sinds augustus 2015 moeten bepaalde personen in de vleessector zich verplicht aanmelden op de werkplaats. Eerder was deze verplichting er al voor de bouwsector, maar nu is dus ook de vleesindustrie gevolgd. Aanwezigheid op de werkplaats moet geregistreerd worden bij de RSZ, om sociale fraude terug te schroeven, de veiligheid en gezondheid van de werknemers te garanderen en oneerlijke concurrentie te bestrijden. De verplichting geldt niet voor bedienden en bezoekers, maar wel voor iedereen anders die actief is in slachthuizen of vleesverwerkende bedrijven.

De aanwezigheden kunnen manueel geregistreerd worden via de website van de RSZ, Check in at Work, maar om de registratie vlotter en minder arbeidsintensief te laten verlopen biedt Geodynamics praktische oplossingen die geïntegreerd kunnen worden in elk type bedrijf. Een van de meest bekende oplossingen is het plaatsen van een prikklok, waarbij de werknemers kunnen registeren door middel van een QR-code, een badge, of hun elektronische identiteitskaart. Naast de prikklok kan Geodynamics nog tal van andere mogelijkheden voorstellen, volledig afgestemd op de noden van uw bedrijf en werknemers.

Zo kan er bijvoorbeeld gewerkt worden met de laatste nieuwe webservice zoals tijdsregistratie en track & trace systemen. Geodynamics beschikt over de ervaring en de know-how om voor uw bedrijf de perfecte oplossing uit te werken, die voor u en uw medewerkers zo weinig mogelijk inspanning vraagt. Bent u benieuwd naar wat dit bedrijf voor dat van u kan betekenen? Bezoek dan even de website en neem contact op. Een medewerker helpt u graag verder en zoekt samen met u naar de juiste tool om de aanwezigheidsregistratie voor uw bedrijf in de vleessector zo vlot mogelijk te integreren.

http://www.geodynamics.be/aanwezigheidsregistratie-vleessector-checkinatwork/