Groundscore
0

Talloze mogelijkheden bij Gasterij De Kommensaal

Restaurant De Kommensaal is een heerlijk, prachtig gelegen restaurant aan het water in het plaatsje Lathum. Het is er altijd druk en dat is heel begrijpelijk. De Kommensaal kenmerkt zich door een uitstekende keuken, vriendelijk en gastvrij personeel en een sfeervolle ambiance. Er is veel te beleven bij De Kommensaal. Culinair gezien hebben zij een spannende kaart, een scherp geprijsd weekmenu of maandmenu (in de wintermaanden) en een aantrekkelijk 3 gangen diner. Waar de Kommensaal echt mee voor de dag komt is de proeverij. Hierbij krijg je tijdens 3 gangen veel gerechten op de kaart in de vorm van kleine hapjes geserveerd. Een aanrader voor grote lekkerbekken!

Veel afwisseling

De Kommensaal heeft een leuk prijsbeleid. Er is eigenlijk altijd wel iets bijzonders in de aanbieding. Daar waar je aanbiedingen lang niet bij alle restaurants tegen komt, is de Kommensaal aanbiedingen King. Hieraan hebben ze onder andere een grote schare vaste gasten te danken. Want er is op deze manier veel te kiezen en kom je ook eens wat vaker terug als je niet direct de hoofdprijs in rekening krijgt gebracht. De prijs/kwaliteit verhouding is echt geweldig hierdoor. Uit eten wordt voor iedereen bereikbaar en dat terwijl je verse ingrediënten en streekgerechten prachtig aangeboden krijgt op je bord.

Sfeervolle locatie

Het restaurant bevindt zich in een monumentale boerderij die je al van veraf herkent door de typische gele kleur. Met volop ruimte om je heen en de Lathumse Plas voor de deur is het ook in de zomer een waar walhalla. Bijzonder zijn de groepsbarbecues die je bij dit restaurant kunt reserveren. Je krijgt met je gezelschap de beschikking over een privéterras dat helemaal ingericht is om direct aan te vallen. Met alles bij de hand, gerechten die je zelf hebt uitgezocht en drankjes in de koelkast kan je ongehinderd je feestje vieren.

http://www.de-kommensaal.nl