Groundscore
0

Humidor discount laagste prijsgarantie

 

Humidor discount door laagste prijsgarantie

Veel van onze klanten komen bij ons terecht door opzoek te zijn naar ‘humidor discount‘. In de wereld van sigaren is er keuze uit veel verschillende type humidors van zeer uiteenlopende kwaliteit. De prijzen van bijbehorende zelfde humidors zijn heel erg verschillend bij verschillende aanbieders. Daarnaast is het moeilijk voor de sigarenroker om de kwaliteit van de vele humidors te beoordelen. Onze klanten zowel online als in onze sigarenwinkel geven wij continue de optie te kiezen voor een merk of ons huismerk. De door ons gevoerde merken zijn van het allerhoogste niveau. De eisen welke wij stellen aan een humidor zullen wij hieronder uiteenzetten. Aan de hand van deze voorwaarden heeft de Humidorkoning een keuze gemaakt.

Het allerbelangrijkst voor de aanschaf is dat een humidor continue een constante luchtvochtigheid kan behouden tussen de 65 en 75 procent. Natuurlijk is het daarbij belangrijk wat voor luchtbevochtiger wordt gebruikt. De verdere eisen voor een kwaliteits humidor zijn:

  • De humidors dienen voorzien te zijn van een stevige constructie. Humidors dienen op dusdanige wijze geconstrueerd te zijn dat de hoge luchtvochtigheid geen invloed heeft op de stevigheid. Wij, de specialisten van de Humidorkoning, zijn van mening dat een humidor gemaakt is voor het leven en de deksel of deur van een humidor nog moet sluiten na vele jaren gebruikt te zijn.
  • Een humidor moet op dusdanige wijze zijn gemaakt dat vochtigheid niet kan ontsnappen uit de humidor. Een goede humidor heeft een goede deksel of deur dit correct afsluit. Om die reden zal het luchtvochtigheidssysteem goed kunnen werken en niet snel bijgevuld hoeven te worden.
  • Alle onderdelen zoals hout, glas en scharnieren moeten gemaakt zijn van hoogwaardige materialen.
  • De houtsoort van de humidor moet in staat zijn vochtigheid te absorberen. Spaans cederhout is hier het meest geschikt voor.

Veel van onze klanten attenderen wij op bovenstaande vereisten voor het kopen van een luxe humidor. Goede merken bieden veel kwaliteit aan in ruil voor de adviesverkoopprijs. Let op dat op internet vele humidors uit lagelonenlanden worden aangeboden. Deze humidors zijn vaak voorzien van de verkeerde houtsoorten. Daarnaast kost het maken van een kwalitatieve humidor vele uren handenarbeid. Een mooie laklaag op een humidor betekend dat wel twintig verschillende laklagen moeten worden toegepast voordat deze met de hand kan worden opgepoetst.

Bij de Humidorkoning garanderen onze specialisten u dat uw sigaren in onze humidors het best bewaard worden in de juiste omstandigheden. Natuurlijk is daarbij ook het ontwerp belangrijk. Een mooie humidor mag gezien worden.Sigarenliefhebbers zijn het unaniem eens dat indien men sigaren krijgt aangeboden uit een prachtige humidor dit het roken van een sigaar veraangenaamt. Wij van de Humidorkoning weten hier alles van!