0

De Liebherr CBNP 5156 Premium heeft BioFresh

Liebherr CBNP 5156 Premium

De koel vriescombinaties is zeer populair bij steeds meer Nederlanders, want  steeds meer mensen zien de voordelen in. Dit geldt ook voor de Liebherr CBNP 5156 Premium. Dit toestel is 75 cm breed. Met een 3 vriesladen en een witte behuizing is dit het instapmodel bij uitstek wanneer je ook BioFresh wilt hebben in je koel vriescombinatie. Aangezien het een premiuml betreft zit het bedieningsmenu aan de buitenzijde op de deur gemonteerd. U kunt de temperaturen op de deur aflezen.

We willen u graag wat specifieke kenmerken meegeven van de Liebherr CNBP 5156. Het betreft een energiezuinig toestel met een A++ energielabel. Dit komt neer op een verbruik van rond de € 70 per jaar. Het toestel heeft in het koelgedeelte een BioFresh vak van 107 liter. In totaal kunt 115 liter kwijt in het vriesdeel en 306 liter in het koeldeel.

De totale hoogte van het toestel 202 cm met een diepte van 63 cm, waarbij u rekening moet houden met 73 cm om de deur volledig te kunnen openen. De breedte van de kast bij opening van de deur 79 cm.

Deze koelvriescombinatie heeft een LED temperatuurdisplay, Akoestisch deuralarm en hevelgrepen. Dit zorgt ervoor dat de deur gemakkelijk opent, omdat het handvat zich afzet tegen de behuizing waardoor de deur gemakkelijker open gaat. Het koel heeft comfort glassline deurvakken, een flessendraagrooster en LED verlichting. Het vriesdeel beschikt over een automatisch ontdooisysteem. Dit apparaat is vrij stil en produceert dan maximaal 40 dB(A).

Net als alle ander koel vriescombinaties beschikt deze apparatuur over een Duo Cooling wat duidt op twee onafhankelijk van elkaar werkende thermostaten.

Het is belangrijk om te weten dat deze apparatuur in een omgeving moet plaatsen waar het niet kouder wordt dan 10°C. Bij een eventuele storing is de bewaartijd 30 uren. Aangezien het een comfort uitvoering is, zijn er standaard geen koude accu’s voorzien welke u in de zomer kunt gebruiken in een koelbox om naar het strand te gaan, zodat uw frisdranken fris blijven en de meegenomen voedingswaren niet bederven.

Het is altijd de vraag waar ga ik de apparatuur kopen? Het beste doet u dit in Nederland online bij Koelen & Vriezen. De organisatie bij uitstek waar u nog eerlijk advies krijgt. Deze organisatie verkoopt alleen Liebherr apparatuur en Liebherr alleen. Hierdoor heeft deze firma zich kunnen specialiseren en zijn er geen vragen die niet beantwoord kunnen worden.

Meer informatie kunt u vinden op www.koelen-en-vriezen.nl de specialist in Nederland als het om huishoudtoestellen van Liebherr gaat. Een team van specialisten staat voor u klaar.