0

De kruidenpot is slechts een klein onderdeel van het assortiment van de specialist

Minstens net zo belangrijk als uw product zelf, is de kruidenpot waarin u hem verpakt. Waarom dat zo is? De verpakking is het eerste contact dat mensen hebben met uw product. Mensen beoordelen uw product erop als het in de winkel ligt. Voor een ruim assortiment aan PET verpakkingen, zoals de PET pot en de kruidenpot, bent u bij een specialist als PET Power aan het juiste adres. Deze specialist biedt de keuze uit een groot aantal standaard PET verpakkingen, maar het is ook mogelijk uw verpakking geheel op maat te laten maken. U kunt dus precies die verpakking kiezen die u het beste vindt passen bij uw product. De specialist biedt overigens niet alleen de PET pot en kruidenpot, maar ook de PET fles en diverse kunststof verpakkingen.

Verpakkingen, zoals de PET pot of kruidenpot, geheel op maat gemaakt

De keuze is reuze als u een kruidenpot gaat uitzoeken om uw product in te verpakken. U kunt kiezen uit heel wat verschillende soorten en maten. Bij een specialist als PET Power zijn het er zelfs meer dan 700 verschillende. Deze diversiteit aan modellen biedt u bijna altijd de PET verpakking die u zoekt. Vindt u echter niet de verpakking die u graag wilt gaan gebruiken? Geen probleem, want de specialist kan alle modellen naar uw wensen en eisen aanpassen. Zo kan er bijvoorbeeld een UV-barrière worden toegevoegd aan de kruidenpot, en kan de PET pot geheel naar wens worden gevormd. PET verpakkingen geheel op maat gemaakt: dat is waar de specialist voor staat.

Kruidenpot of PET pot beschikbaar voor diverse sectoren

Weet u wat zo handig is aan PET verpakkingen zoals de kruidenpot? U ziet ze terug in bijna alle sectoren. Natuurlijk is er altijd wel een specifiek type kruidenpot dat het best past bij de sector waarin u werkzaam bent. Bestelt u uw PET verpakkingen, zoals de kruidenpot of PET pot, bij de specialist, dan weet u zeker dat ze geschikt zijn. De specialist vervaardigt namelijk verpakkingen voor onder andere de voedingsbranche, de huishoudelijke branche, de farmaceutische industrie, de cosmetische industrie en de chemische industrie. Daarbij is het mogelijk te kiezen voor verschillende verpakkingen en sluitingen. Zo vindt u altijd de verpakking die perfect aansluit bij uw product. PET Power is zo’n specialist in PET verpakkingen, waar u uitstekend terecht kunt voor een kruidenpot of PET pot die past bij uw toepassing.

Tags: